Corona Calorie Actie 2020 – Ten voordele van Centrum voor Functionele Revalidatie vzw

Onze club heeft zijn sportiefste beentje voorgezet om samen zoveel mogelijk calorieën  te verzamelen/ te verbranden.  Het behalen van het doel zou rechtstreeks resulteren in het steunen van een goed doel, een perfecte combinatie met ontspanning. Omdat niets voor niet is hebben we deze keer al onze leden aangemoedigd om te sporten. Er werden verschillende sporten beoefend  dat ging van lopen, wandelen, tennis tot paardrijden, kajak en  fietsen.

Met dit initiatief wouden we als streefdoel samen 25K calorieën verbranden , dit werd RUIMSCHOOTS overstegen !! We verbranden maar liefst 77427 calorieën.

EEN DIKKE PROFICIAT iedereen.

Kleine bemerking / TIP : wanneer je calorieën wil verbranden ,  ga je beste even gaan fietsen met Giel ;-).

Calorie - Statistieken    bootcamp-2   bootcamp-4
Bootcamp-pt-1   Bootcamp-5

Het goede doel dat we hierbij gesteund hebben is  het Centrum voor Functionele Revalidatie VZW . Dit centrum heeft als doel het onderzoek en de behandeling van in hun ontwikkeling gestoorde kinderen en jongeren (van 0 – 18 jaar) teneinde de sociale en schoolse (re)integratie te bevorderen.

Dit betekent concreet:

    • Het opstellen en uitvoeren van een revalidatiezorg op maat van elk kind of jongere die beantwoordt aan de doelgroepen van het CFR, zodat zijn/haar  mogelijkheden maximaal kunnen ontwikkelen.
    • Een pedagogische ondersteuning van het gezin van de hulpvrager, indien daar een vraag naar is.
    • De samenwerking met personen en diensten die voor de hulpvrager dezelfde doelstelling nastreven.

Leave a Reply