De Sociale Week

Rotaract Eeklo-Meetjesland blijft zo goed als mogelijk in z’n kot, ook al is de drang naar het ‘sociale’ soms onhoudbaar voor een geëngageerde club. Na een alternatieve invulling van de Paasactie, kwam ook het idee van ‘De Sociale Week’ naar boven. Of hoe je als som van individuen toch een groot verschil kan maken.

Run For Emilie Leus

Gezien de omstandigheden kon de jaarlijkse editie van de Emilie Leus Run helaas niet als massa-event plaats vinden. Gelukkig kon je de uitdaging wel nog aangaan via een virtuele versie en zo geld inzamelen voor het gelijknamige fonds. De opbrengst werd aan het Bashir Abdi Fonds van het UZ geschonken. Met de club werd maar liefst 69 km gelopen. Merci aan Bernard, Mathieu, Zarah, Wim & Arthur! 

Een eenvoudig gebaar

Omdat het niet altijd groot moet zijn, werden alle leden ook aangespoord om op eigen houtje iets te doen voor hun (nabije) omgeving. Elk klein beetje helpt. Dank aan alle leden voor hun inzet om maar liefst 12 mini-acties met maxi-impact te verwezenlijken!

Met dank aan:
* Ivago-medewerkers Siemen & Justien om de Lembeekse bossen te ontdoen van vuilnis
* Keukenprinsen en prinsessen Céline, Evelyn, Lynn, Camille, Siemen & Arthur om pannenkoeken, Tiramisu, koekjes én wafels te maken voor de grootouders en de huisartsen wachtpost
* Huishoudhulpen Zarah & Mathieu om hun buren een handje toe te steken
* Lokale Heldin Lien om zich als vrijwilligster op te geven bij de wachtpost