Schenking MFC Ten Dries

Op donderdag 30 augustus trok een delegatie van Rotaract Eeklo-Meetjesland richting Landegem. We schonken er aan MFC Ten Dries een iPad die aankomend schooljaar intensief gebruikt zal worden als hulpmiddel tijdens therapie sessies met de leerlingen.

Bij aankomst aan de schoolterreinen werden we opgewacht door Michael een enthousiaste leerling van de school die er zijn laatste momenten aan het doorbrengen was. Michael begeleide ons naar de ingang van de school waar de directeur en twee medewerkers ons opwachtten.

MFC Ten Dries is een school en internaat voor kinderen en jongeren van 1 tot 25 jaar met een motorische of meervoudige beperking. De school heeft als doel de jongeren maximaal te ontplooien en de maatschappelijke participatie van het van het kind/ de adolescent en zijn gezin.

Na een warm welkom, de schenking en een interessante gesprek werden we rondgeleid door Michael en de medewerkers doorheen de schoolgebouwen. Een mooie maar confronterende belevenis. Het werk dat alle medewerkers van MFC Ten Dries dagelijks verrichten is bewonderenswaardig.

Bedankt aan MFC Ten Dries voor de ontvangst en veel succes met de iPad!

Leave a Reply