Sociaal Weekend: Paasactie 2017

Naar jaarlijkse traditie organiseerde Rotaract Eeklo-Meetjesland afgelopen Paasweekend een sociale driedaagse. Op zaterdag werden er maar liefst 250 pakjes met paaseitjes gesorteerd, die vervolgens in de omliggende rusthuizen werden uitgedeeld. Dit jaar mocht het centrum in Lembeke, Waarschoot en Maldegem bij de gelukkigen rekenen. Niets dan blije gezichten, waarvan akte in zowel de onderstaande beeldenreeks als in de reeds gelanceerde aftermovie.

Daarnaast is het niet onbelangrijk te vermelden, dat Rotaract Eeklo-Meetjesland ook op Paasmaandag opnieuw een steentje bij kon dragen op de Kids in Action dag. Die ‘KIA’-dag wordt georganiseerd met het volledige District 1620 en er nemen maar liefst 20 clubs, 250 kindjes en 250 begeleiders deel aan het gebeuren. De club voorzag zoals altijd koffiekoeken als ontbijt voor iedereen, dit jaar zelfs met een recordaantal.

Zowel oud als jong werden deze voorbije Pasen dus stevig in de bloemetjes en in de chocolade gezet. Maar liefst €2.383,4 extra bij onze teller der sociale uitgaven voor dit jaar. Maar geniet nu vooral van de foto’s.

Leave a Reply