De club bestaat uit het kandidaat stagiairs, stagiairs, leden en senior-leden. Hoe dat allemaal in z’n werk gaat, lees je op deze pagina: lid worden.

Het bestuur bestaat uit een klein bestuur en een aantal commissies. Elk nieuw lid komt in de commissie sociaal, al kan je overal eens steentje bijdragen. Wat deze precies inhouden, lees je hieronder.

 

Commisies

Zie hieronder de huidige projecten binnen ROTARACT EEKLO-MEETJESLAND,

Dit omvat onder meer activiteiten met de club /andere clubs , inzamelacties, goede doelen ondersteunen, etc.

Reeds afgeronde doelen/activiteiten/... kan je hier terugvinden.

INSCHIRJVEN VOOR ROTARALLY 2021 - Vul het formulier in.


De COMMISSIE INTERN zorgt er jaarlijks voor dat er geld in het laatje komt. Naast grotere feest-evenementen zoals Het Bal, organiseert de club ook RotaRally’s, Kerstevenementen en zelfs een Roséverkoop! Alles is mogelijk, zolang de opbrengst maar naar het goede doel gaat!

De COMMISSIE SOCIAAL zorgt ervoor dat de zuurverdiende centjes – bedankt commissie Intern – naar een ‘juist’ doel gaan. Hiermee bedoelen we vooral een goed ‘sociaal’ doel, waarbij we lokaal een zo groot mogelijke impact hebben. Geen cheques of overschrijvingen, wel een helpende hand of broodnodig materiaal.

De COMMISSIE SPORT & CULTUUR zorgt ervoor dat de club zowel fysiek als mentaal in topvorm verkeert. Van een informele kartingsessie tot een potje minigolf, yoga op zondagochtend of bezoek aan een museum? Laat maar komen!

De COMMISSIE INTERCLUB zorgt ervoor dat de club verbonden blijft met alle clubs binnen het district 1620. Hoe zeer we ook focussen op het lokale, Rotaract is en blijft een internationaal gegeven; De hand rijken, ook naar zij die het goed hebben.