Zoethouder: Het ClubWeekend!

Om ene Philippe Cracco te quoten: “De boog moet niet altijd in de kast blijven staan, ge moet hem af en toe eens uithalen en eens goed mee schieten.” Met andere woorden: hoe harder we tijdens het jaar werken om centjes in en uit de kas te krijgen, des te leuker belooft het jaarlijkse clubweekend te worden. En aangezien we al fors ons best hadden gedaan, beloofde het dit jaar niet anders te worden.

Vrijdag

Naar goede gewoonte vat het weekend aan met een uitgebreid aperitief, lichte maaltijd en – niet te vergeten – de heuse ***bingo. Onder leiding van Arthur, Paulien en Tom vlogen we er stevig in, al was het toch Mathias die met de trofee (nvdr: de fles water) naar bed kroop.

IMG_2089

Zaterdag

Alweer een traditie: de stagiairsactiviteit! Het sterke stagiairsteam stak een schitterend stadsspel doorheen het historische hart van Ieper in elkaar. Inclusief: trompetgekletter aan de Menenpoort, visverkoop op de markt en ‘iets met patatten’. Hoedje af voor de stagiairs! Hopelijk snel naar het lidmaatschap.

IMG_2116

Oh… De spruiten kwamen letterlijk van overal.

IMG_2079

‘s Avonds opnieuw tijd voor een stevig feestje in Thema! Grease-Lightning gewijs ontpopten we ons tot semi-professionele beerpongers in een heus tornooi. Mathieu nam samen met Arne zowel de organisatorische als tornooi leiding voor zich, maar moesten het in de finale toch afleggen tegen Thomas en Mathias… Waarna het bier ook meteen op was. Proficiat!

IMG_2113

IMG_2096

Zondag

54cd4270f29da_-_esq-hangover-cures-010213-dkemgi-xl